EXPLOSIE ONDERDRUKKINGSSYSTEEM – HRD-SYSTEEM – FM APPROVED

Na een lang en intens certificeringsproces kunnen wij u meedelen dat het HRD onderdrukkingssysteem van RSBP de FM-approved markering mag dragen.
Het HRD-onderdrukkingssysteem van RSBP is de eerste (en enige) in Europa met het FM – keur merk.

Wat is FM-APPROVED?

FM-APPRROVED is ‘het’ keurmerk van ‘s werelds grootste verzekeringsmaatschappij FM Global Group.

Voordat men het “FM-Approved” keurmerk mag dragen moet je voldoen aan alle hoge veiligheidseisen die gesteld worden. Na het succesvol doorlopen van het goedkeuringsproces mag men het FM-keurmerk dragen. Het certificaat wordt afgegeven door de onafhankelijke testafdeling FM Approval.
De gestelde eisen door FM-Globel overtreffen de standaard wet-& regelgeving waardoor de hoogste zekerheid van veiligheid wordt gewaarborgd.  FM Approval richt zich op het onderzoeken en testen van alle producten om ervoor te zorgen dat ze alleen voldoen aan de hoogste normen voor preventie en veiligheid van eigendomsverlies.

FM Global, gevestigd in Rhode Island, Verenigde Staten, met kantoren over de hele wereld, is een van de oudste en grootste commerciële verzekeringsmaatschappijen die zich richt op eigendomsverlies en risicopreventie, vooral voor grote bedrijven. FM Global is opgericht in 1835 en groeit sindsdien al bijna 180 jaar met haar klanten. Het FM APPROVED-merk wordt wereldwijd erkend en gerespecteerd.

RSBP’s HRD Dry Chemical Explosion Suppression System is FM Approved per Approval Standard 5700.